PR Coordinator

Tom Wood vokser om dagen og vi trenger styrke brand teamet i Oslo. Vi ser etter en sosial og utadvendt person som har stor interesse i forhold til å bidra inn i et dynamisk miljø med internasjonale ambisjoner.

Stillingen som PR Coordinator er en fulltidsstilling i Tom Wood, og vil innbefatte håndtering av- og ansvar for norsk og internasjonal presse. Man vil jobbe i team sammen med flere avdelinger på huset for å utvikle kampanjer og markedsaktiviteter. Stillingen er ved hovedkontoret i Oslo, men man vil måtte kunne påregne noe reising.

Ansvarsoppgaver:
– Utarbeide strategier og planer for PR i Norge
– Bidra med koordinering av marketing- og presseaktiviteter i øvrige markeder
– Opprettholde og utvikle relasjoner og nettverk i Norge og Internasjonalt
– Koordinere og styrke 360 graders innholdsutvikling i forbindelse med produktlanseringer
– Holde seg oppdatert på utviklingen i de ulike markeder, det være seg kommunikasjonskanaler eller andre påvirkere
– Rapportering og monitorering av PR med tilhørende aktiviteter
– Gjennomføring av presse-dager og events i Norge
– Showroom ansvarlig i Norge
– Håndtere utlån av presse-kolleksjonene i Norge og Internasjonalt
– Utvikle og sikre ulike former for samarbeid relatert til PR aktiviteter
– Samarbeide med salgsteam og forhandler-nettverket vårt ved behov

Hvem er du?
Du bør ha minimum 2-4 års erfaring innen kommunikasjon, marketing og PR (public relations) for å søke. Det betyr at du har innsikt i hvordan man planlegger, tilrettelegger og gjennomfører nødvendige oppgaver som er relatert til et langsiktig PR arbeid.

Det er nødvendig med god innsikt innen både norske og internasjonale publikasjoner, det være seg på print eller i digitale flater. Det forventes at du kan mye om sosiale medier og bruken av disse.

Du er dyktig i både norsk og engelsk (muntlig og skriftlig), og behersker ulike dataprogrammer.

Vi ser for oss en sosial og positiv personlighet med stor interesse for segmentet mote- og livsstil. Det er en fordel med godt nettverk innen mote-bransjen og med konkret erfaring fra tilsvarende arbeid hos andre merkevarer i samme kategori eller hos et PR byrå.

Du bør ha gode kommunikasjonsferdigheter, være trygg og sterk i arbeidet du skal gjennomføre. Det forventes at du er organisert og strukturert, effektiv og målrettet i arbeidet ditt. Det er en fordel at du jobber godt både alene og i team.

Søkere bes henvende seg til [email protected]